„ Аида Стил ООД ”

Фирмата ни изработва мебели по поръчка които се харесват и засилват модерният начин на живот.Интелигентен дизайн , потребителски опции, Зелени мебелни материали, иновативни функции.Всичко това Ви дава вълнуващи решения за вашите  пространства. Аида Стил се наложи на пазара като една от водещите фирми в изработката на мебели по поръчка, които отговарят на съвременните идеали. Аида Стил ООД е инвестиция в качество, което не може да бъде заменено или сравнено с останалите вносни мебели .
Вашите идеи ние превръщаме в реалност! Надяваме се да разгледате нашия сайт и моля не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси и предложения .

Грижим се за околната среда

Green energy fees

Ние от Аида Стил поръчкови мебели сме поели ангажимент за намаляване на въздействието ни върху планетата и предоставянето на по-устойчиви продукти на нашите клиенти. Ние постоянно се стремим да използваме екологично отговорни компоненти в нашия производствен процес.

Защо мебели по поръчка?

Когато качество, оригиналност и напасване имат значение..
Търсите невъзможната за намиране коктейлна маса?Нощно шкафче което просто трябва да пасне на леглото Ви? Сблъсквате се с предизвикателен интериор, който изисква специални размери и материали? Вашето търсене приключи! Мебели по поръчка от Аида Стил – това е отговорът на всички Ваши грижи! Много клиенти просто не могат да намерят това, което искат в различните магазини за мебели.Някои клиенти се нуждаят от нови мебели които да се слеят с тяхното съществуващо обзавеждане.Много други искат по-интересен продукт от това което се предлага по магазините,нещо наистина оригинално.
От Аида Стил мебели по поръчка правим всичко точно както си го представяте!